About

Salut!

Probabil ai ajuns pe pagina mea deoarece cauti un fotograf profesionist si vrei sa ma cunosti.

Eu sunt Mihai Dobrinescu. Sunt tata, sunt sot, sunt fotograf , sunt om..

Scopul meu este sa documentez in imagini povesti minunate si daruiesc amintiri care sa dureze o vesnicie!

Imi place natura si naturaletea, imi place sa calatoresc si sa vad locuri, imi plac oamenii! Imi place sa ma joc si imi place sa ma stramb (dupa cum se vede :D)

De fotografia de eveniment m-am apucat din 2006 cand m-am angajat intr-un laborator foto, iar pe langa lucrul “la masina” din timpul saptamanii, in weekend eram fotograful laboratorului si mergeam la evenimente. Dupa scurt timp dupa ce mi-a fost pus aparatul in mana, fotografia a devenit o pasiune, incepand de la fotografiatul buburuzelor, pana la peisaje, oameni si evenimente.

Acum, desi aceasta pasiune a devenit meseria mea de zi cu zi, o apreciez si mai mult, deoarece este un job in care mereu poti sa cresti, sa promovezi, mereu inveti ceva nou, mereu faci altceva, mereu cunosti oameni si locuri noi.

Stilul meu este, in general, unul jurnalistic , imi place sa surprind momente, emotii, zambete si naturalete si vreau ca fotografiile mele sa spuna o poveste. Genul de posing pe care il promovez este unul cu indicatii minime, nimic fortat sau foarte aranjat, cu un strop de romantism si cu cat mai multa distractie. Pentru a scrie o poveste faina am nevoie de tine! Am nevoie sa spargem bariera emotiilor si a sentimentului ca esti in fata unui aparat foto si sa renunti la inhibitii.

La evenimentul tau vreau sa fiu mai degraba prietenul cu aparatul foto, o persoana de gasca si care vrea sa te faca sa uiti ca esti in fata camerei, tipul care se integreaza intre prieteni si socializeaza cu familia, care nu uita de bunica si care va da si indicatii si se va certa cu oricine pentru tine daca va fi nevoie.